Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ DJ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

Αποφύγετε τον ερασιτεχνισμό. Ο DJ πρέπει να είναι έμπειρος και σοβαρός, δεν μπορεί να πίνει αλκοόλ ή να είναι ενδεδυμένος με τρόπο που δεν ταιριάζει στην εκδήλωση και τον χώρο που έχετε επιλέξει. Ο DJ είναι ο επαγγελματίας που θα φροντίσει να διασκεδάσει τους καλεσμένους σας και να κάνει τη βραδιά αξέχαστη.
Το ρεπερτόριο της μουσικής πρέπει να είναι ευρύ βασισμένο στο ύφος που θέλετε να έχετε και τις επιλογές σας αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καλεσμένων.
Η ισορροπία στην μουσική πρέπει να αντικατοπτρίζει τις αναλογίες των group των καλεσμένων (συνήθως κατά ηλικία).

Οι παραγγελίες είναι απρόβλεπτες και σίγουρα ο DJ θα πρέπει να αξιολογήσει σωστά τι θα παίξει και πότε. Παρόλα αυτά η επιλεγμένη δισκοθήκη του πρέπει να παρέχει εναλλακτικές επιλογές που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους.
Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός πρέπει να είναι επαγγελματικός και καλύτερης ποιότητας από αυτόν μίας τυπικής εκδήλωσης. Πρέπει να υπάρχει πάντα εφεδρικός εξοπλισμός και οι ανάλογοι άνθρωποι που θα υποστηρίξουν σωστά κάθε υπηρεσία που έχετε επιλέξει.
Ο καθένας κάνει πολλά parties στην ζωή του αλλά ο γάμος είναι κάτι ασύγκριτο και μοναδικό.
Ο ήχος πρέπει να είναι σωστά κατανεμημένος ανάλογος με τον αριθμό των καλεσμένων και το μέγεθος του χώρου λαμβάνοντας υπόψη αν είναι ανοικτός ή κλειστός.

Ας δούμε πως μπορούμε να φτάσουμε
στο επιθυμητό αποτέλεσμα βήμα-βήμα.


1ον Η επιλογή του DJ!

Αν κάνετε μια πολύ πρόχειρη έρευνα σε γνωστούς, φίλους, Facebook και Internet, θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Τριγύρω μας υπάρχουν χιλιάδες ειδικοί DJ που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την εκδήλωση σας, με χιλιάδες εκατομμύρια τραγούδια που σίγουρα κανένας δεν θα θέλει να τα ακούσει! Μιας και σε μια δεξίωση γάμου αν υποθέσουμε ότι κάθε 2 λεπτά αλλάζουμε τα τραγούδια σε μια ώρα έχουμε παίξει 30 τραγούδια δηλαδή σε 8 ώρες θα έχουμε παίξει 240 τραγούδια, που αν παιχτούν σωστά και με την σειρά που πρέπει ανάλογα και τα γούστα του ζευγαριού και τον καλεσμένων, θα μείνουν αξέχαστα!
Σε εμάς Ο DJ επωμίζεται τη βαρύτατη ευθύνη να υλοποιήσει την υπόσχεση μας... "Να ξεσηκώσει" τους καλεσμένους.
Γι' αυτό το λόγο οι μουσικοί παραγωγοί που διαθέτουμε έχουν:
• Μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο (τουλάχιστον 10ετή πείρα).
• Ευρεία γνώση σε όλα τα είδη μουσικής.
• Σωστή επαγγελματική νοοτροπία (ώστε να ικανοποιεί τους καλεσμένους και να μην επιβάλλει προσωπικά του μουσικά γούστα)
• Ευγένεια και ευπρεπή ντύσιμο κατάλληλο με την περίσταση.

2ον Μελέτη χώρου της δεξίωσης για σωστή ηχητική και φωτιστική κάλυψη.

Σε έναν χώρο που δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία πραγματοποιούμε μελέτη του χώρου για την σωστή ηχητική εγκατάσταση ώστε η μουσική να ακούγετε ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο της δεξιώσεις χωρίς να ενοχλεί τους καλεσμένους και ιδικά την ώρα του φαγητού να μπορούν να μιλήσουν άνετα μεταξύ τους.
Όσο αφορά τον φωτισμό προτείνουμε στο ζευγάρι λύσεις που θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους!

3ον 'Άμεση συνεννόηση με τους διοργανωτές.


Μαζί διαμορφώνουμε το μουσικό πρόγραμμα (Play List) που θα διασκεδάσει όλους τους καλεσμένους σας. Αυτή η συνάντηση είναι λίγο χρονοβόρα αλλά θεωρούμε πώς είναι από τις σημαντικότερες συναντήσεις που θα κάνετε ενώ σχεδιάζετε τον γάμο σας. Εκεί θα συζητήσουμε αναλυτικά για όλα τα μέρη τις δεξίωσης, θα επιλέξουμε την μουσική που θα επενδύσει την βράδια έχοντας στην διάθεση μας αρκετά προεπιλεγμένα τραγούδια από εμάς.Ασφάλεια της εκδήλωσης σας.


Η εταιρία μας εγγυάται την ασφάλεια της δεξίωσης σας με 4 βαθμίδες ασφάλειας.

1. Τρείς πήγες ήχου και διπλοί ενισχυτές
Εκτός από τα μηχανήματα που παίζουν ύπαρχου και άμεσες λύσεις στην περίπτωση βλάβης. Δηλαδή πάντα υπάρχουν 3 πήγες ήχου και διπλοί ενισχυτές σε κάθε στήσιμο μας.

2.  Εφεδρικά μηχανήματα.
Μέσα στα φορτηγά μας υπάρχουν πάντα εφεδρικά μηχανήματα που αντικαθιστώνται σε περίπτωση βλάβης, χωρίς να σταματήσει η μουσική ούτε λεπτό.

3.  Ανθρώπινο δυναμικό
Σε περίπτωση ασθένειας η αδυναμίας κάποιου συνεργάτη DJ να παραστεί, υπαρχή πάντα εφεδρικός DJ που θα καλύψει μουσικά την Δεξίωση σας χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα για αυτήν την αλλαγή.

4. Νομιμότητα της εγκατάστασης
Σε περίπτωση κάποιου έλεγχου από τις αρμόδιες νομικές Υπηρεσίες ΣΔΟΕ η εταιρία μας έχει πάντα τα νόμιμα παραστατικά ώστε να μην μπείτε σε περιπέτειες, πχ. κατάσχεσης και αυτοφώρου διαδικασίας, που προβλέπετε στην περίπτωση που έχετε προσλάβει κάποιον παράνομο DJ χωρίς άδεια και παραστατικά κτλ.

Είστε ευπρόσδεχτοι σε όλες της δεξιώσεις που θα αναλάβει η εταιρία μας πριν από την δική σας έτσι ώστε να δείτε στην πράξη, την δουλεία μας.
Επαγγελματισμός και συνέπεια, από την οργάνωση ως την υλοποίηση του ονείρου!

Αν θέλετε εγγυημένη επιτυχία για το πάρτι σας εμπιστευτείτε την KB Pro!


Sound System
Brands
LED Lighting
Brands
© Sunspot Web Design 2016 ®