Εκδηλώσεις
(Events)

Συναυλίες-Live

Η KB Pro διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεστε, ώστε μια απλή εκδήλωση με ζωντανή μουσική να είναι μια ακουστική απόλαυση.
Η εταιρία μας διαθέτει: Σύστημα Line array, σύστημα in ear monitor, ψηφιακές κονσόλες με χειρισμό ipad πάνω στο Stage.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μια θεατρική παράσταση μπορεί να αναδειχτεί με έναν εντυπωσιακό φωτισμό. Πάντα σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη προετοιμάζουμε τον κατάλληλο φωτισμό πολλή πριν την πρώτη παράσταση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί στο μέγιστο.
Στον τομέα της ηχητικής κάλυψης χρησιμοποιούμε ειδικά μικρόφωνα θεάτρου Shotgun και όσα ασύρματα Μικρόφωνα (Ψείρες) χρειαστούν.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς πρέπει να αναγνωριστεί στο τέλος αυτής.
Με τα μέσα που διαθέτουμε προσπαθούμε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Ο σωστός φωτισμός και η ηχητική κάλυψη που δεν κουράζει τον θεατή  είναι μερικά από τα συστατικά μιας επιτυχημένης χορευτικής παράστασης.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε βλέποντας μια σχολική εορτή ότι θα ήταν καλύτερα εάν ακούγαμε και αυτά που έλεγαν τα παιδιά.
Στην KB Pro έχοντας πολυετή πείρα έχουμε λύση και για αυτό το πρόβλημα ανάλογα με την εορτή και το θεατρικό που παρουσιάζουν τα παιδιά.
Διαθέτουμε ειδικά μικρόφωνα θεάτρου Shotgun και όσα ασύρματα μικρόφωνα (Ψείρες) χρειαστούν.
Γίνονται επίσης ειδικές τιμές σε σχολεία που συνεργαζόμαστε όλο το χρόνο. πχ: 28η Οκτωβρίου, 17η Νοεμβρίου, Χριστούγεννα, Αποκριές, 25η Μαρτίου και τον Ιούνιο στην λήξη των μαθημάτων.

Τεχνική & Ηχητική κάλυψη Συνεδρίων-Ημερίδων

Η τεχνική κάλυψη συνεδρίων γίνεται με πλήρη ηχητική και μικροφωνική κάλυψη.
1. Συνεδριακά συστήματα με διαχείριση των μικροφώνων των συνέδρων.
2. Καλαίσθητα Ηχεία διακριτικά στο χώρο.
3. Τεχνική γραμματεία πάντα αποτελούμενη από δυο άτομα ένας για την παραλαβή και διαχείριση των παρουσιάσεων, και ένας για τον χειρισμό των μικροφώνων και του οπτικού υλικού της παρουσίασης.


Συστήματα προβολής

Projectors Full HD 1080p) Ανάλογα την αίθουσα που θα γίνει η προβολή έως 6000 ANSI lumens μπορούμε να προβάλουμε άνετα και σε αίθουσες σε κατάσταση ημέρας .
Οθόνες Προβολής από 100''(4:3) 2.03x1.52 m έως 180''(4:3) 3.66x2.74 m. Fast Fold Screen οθόνη Full set Rear + Front Projection.
Οθόνες Plasma 42''με φωτιζόμενη βάση. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί κάμερα μέσα στην αίθουσα και να προβάλλονται τα δρώμενα σε TV έξω από την αίθουσα.

Φωτισμός Συνεδρίων

Ο φωτιστικός εξοπλισμός και η φαντασία που διαθέτουμε μπορεί να δώσει την ζεστασιά και το χρώμα που χρειάζεται κάθε εκδήλωση.
Φωτιστικά σώματα, Moving Heads, Προβολείς Αλλαγής Χρωμάτων, Θεατρικούς Profile, Follow Spots (Κανόνια), Dimmers, Κονσόλες Φωτισμού για κάθε περίπτωση.

Εξέδρες - Pondium

Εξέδρες καθώς και ειδικές κατασκευές με stage και σκηνικά για να είναι το συνέδριο σας προσαρμοσμένο με ακρίβεια στις δικές σας απαιτήσεις.
Podium (Πόντιουμ) ομιλιών ακρυλικό (plexiglas) Ύψος 120εκ.-Πλάτος 65εκ.-Βάθος 52εκ.

Οργάνωση διασκέδασης συνεδρίων

Η εταιρία μας μπορεί επίσης να αναλάβει και την διασκέδαση τον συνέδρων με DJ ή LIVE μουσική με ορχήστρες που συνεργαζόμαστε.
Αναλαμβάνουμε και την ηχογράφηση ή την Βιντεοσκόπηση του συνεδρίου με άμεση παράδοση των ηχογραφημένων αρχείων.

Η Κάλυψη των Συνεδριών ισχύει για όλη την Ελληνική επικράτεια με ελάχιστο κόστος μεταφοράς και διαμονής.

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε της ανάγκες του δικού σας συνεδρίου.

Εκθέσεις-Παρουσιάσεις-Εγκαίνια

Ένα νέο προϊόν πρέπει να έχει την αγοραστική ανταπόκριση που του αξίζει. Μια εταιρική συνάντηση πρέπει να διεξαχθεί στο περιβάλλον που της αρμόζει. Ο Ήχος και η Μουσική σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό, είναι αναγκαία πρόσθετα για το αποτέλεσμα που αναζητάμε !
Η εταιρία μας έχει εμπειρία από ηχητική κάλυψη αρκετών εκθέσεων. Αναλαμβάνει τον εξοπλισμό και φωτισμό εκθεσιακών περιπτέρων.
Επίσης ένα νέο ξεκίνημα, όπως τα εγκαίνια, πρέπει να έχει και μια φαντασμαγορική έναρξη.


Ολοκληρωμένος Ηχητικός Εξοπλισμός,
Φωτισμός και DJ για Party.


Ανάλογα με το χώρο του πάρτι πραγματοποιείτε μελέτη του χώρου, ώστε να καλύψουμε σωστά όλο το χώρο με ήχο ,δεδομένου ότι στα πάρτι δεν υπάρχει κάποια πίστα που θα ακούγετε περισσότερο ο ήχος και πιο πίσω λιγότερο !

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!

DISCO PARTY

Έμπειροι DJs της Disco μουσικής θα σας προσφέρουν μια ξεχωριστή βραδιά στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων.
Έχουμε στην διάθεση μας ίσως την καλύτερη Disco δισκοθήκη στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με γνωστές σχολές χορού και με πολιτιστικούς συλλόγους !
Στην διάθεση σας οι DJs και οι συνεργάτες μας!
Ειδικοί φωτισμοί χορευτικών επιδείξεων.
Τα πάντα σε μια φαντασμαγορική βραδιά χορού !!!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Το μουσικό μας υλικό και το πρόγραμμα συμπληρώνεται με όλα τα αγαπημένα παιδικά τραγούδια, χωρίς όμως να αφήνουμε εκτός τη διασκέδαση των υπόλοιπων καλεσμένων σας.
Στις περιπτώσεις όπου τη διασκέδαση των παιδιών θα αναλάβει παιδαγωγός ή Κλόουν, συνεργαζόμαστε μαζί τους σε θέματα εξοπλισμού, όπως Ασύρματα μικρόφωνα, ειδικά εφέ με μηχανές φυσαλίδων ή καπνού και τέλος στο κομμάτι της μουσικής, καθώς διαθέτουμε στην δισκοθήκη μας μουσικά θέματα και τραγούδια για όλα τα μουσικο-κινητικά παιχνίδια των παιδαγωγών!
Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε κλείσει κάποιον παιδαγωγό, ανιματέρ για την εκδήλωση σας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω των επιλεγμένων συνεργατών μας, κλείνοντας για εσάς  ένα οικονομικό πακέτο προσφοράς με DJ, ηχητικό εξοπλισμό και ανιματέρ σε μια τιμή!

Sound System
Brands
LED Lighting
Brands
© Sunspot Web Design 2016 ®