Η Εταιρία


Η KB Pro εδρεύει στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής με βασικό αντικείμενο ενασχόλησης την Χονδρική και Λιανική πώληση σε Φωτισμό Led, Energy Saver, Αυτοματισμούς Ξενοδοχείων και Ενοικιαζομένων δωματίων, Αυτοματισμοί Κατοικίας (SMART HOUSE) , Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού, ενοικιάσεις συστημάτων οπτικοακουστικού υλικού για events , μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε υπηρεσίες από εταιρίες που ξεχωρίζουν στο χώρο τους για το δικό σας όφελος, όπως η PROTERGIA, που είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα μέλος του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας CYTA.

Η εταιρεία KB Pro έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, παρέχει με αμεσότητα και πλήρη τεχνική υποστήριξη, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Η πλήρης γκάμα από επαγγελματικά ηχεία, μείκτες ήχου, projectors, φωτορυθμικά για πάρτι, ασύρματα μικρόφωνα, οθόνες (monitor), μεταφραστικά συστήματα κ.ά. αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσή σας και παρέχουν την άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Οι έμπειροι ηχολήπτες και τεχνικοί της KB Pro σε συνδυασμό με τον ποιοτικό ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό της , εξασφαλίζουν την επιτυχία ακόμα και της πιο απαιτητικής συναυλίας ή εκδήλωσής.
Από ένα μικρό live έως μία πολυπληθή συναυλία, από το εταιρικό event έως ένα μεγάλο συνέδριο…

… η KB Pro, εγγυάται την άριστη οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης σας.


Υπηρεσίες-Εκδηλώσεις


Τρόποι Ενοικίασης

Η ενοικίαση του εξοπλισμού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους :

Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Η παραλαβή του εξοπλισμού γίνεται από το κατάστημά μας έπειτα από επίδειξη λειτουργίας και συνδεσμολογίας του, που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι απλούστατη.
Για την ενοικίαση χρειαζόμαστε το ΑΦΜ σας, την αστυνομική σας ταυτότητα καθώς και ένα έγγραφο ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, κτλ ) στο όνομά σας.
Μεταφορά και εγκατάσταση στον χώρο σας.

Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς και εγκατάστασης του εξοπλισμού στο χώρο σας.
Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή και τον όγκο του εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά.

Sound System
Brands
LED Lighting
Brands
© Sunspot Web Design 2016 ®