Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ

Ποιος ήταν ο καλύτερος γάμος που έχετε πάει;
Γιατί σας άρεσε;
Τι σας εντυπωσίασε;
Διασκεδάσατε πραγματικά;
Η μουσική πως ήταν;

Σκεφτείτε το ύφος του γάμου που θέλετε να κάνετε, εσάς και τους καλεσμένους σας.
Θέλουμε το γαμήλιο πάρτι σας να είναι μοναδικό και να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας γούστο.
Θα προτείνουμε αυτά που πραγματικά είναι απαραίτητα σε σχέση με το χώρο που θα επιλέξετε και θα σχεδιάσουμε δραστηριότητες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και θα παρακινήσουν τους καλεσμένους σας να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Η μουσική του γάμου σας

Η μουσική θα φτιάξει ή θα χαλάσει το κέφι, θα είναι η κινητήρια δύναμη αν θέλετε για να απογειώσει τους καλεσμένους σας και να τους αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Πολλές φορές δε δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη μουσική, επιλέγουμε DJ που δεν είναι εξειδικευμένοι να παίζουν σε γάμους και δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πως να χειριστούν ανάλογες περιπτώσεις.
Δεν δίνουν την προσοχή που χρειάζεται στο ύφος της μουσικής που σας αρέσει και την αισθητική σας, το στυλ των καλεσμένων σας και δεν έχουν την δυνατότητα να “βλέπουν” τι συμβαίνει στην πίστα του χορού κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι.
Η επιλογή του κατάλληλου DJ είναι μία σημαντική και δύσκολη απόφαση.
Ένας καλός DJ μπορεί να βάζει την προσωπικότητα του στην εκδήλωση.
Ένας πολύ καλός DJ μπορεί να βάζει την προσωπικότητα των πελατών του στην εκδήλωση..

Συχνές ερωτήσεις

Τι δυνατότητες υπάρχουν για την μουσική κάλυψη;
Διαθέτουμε επαγγελματίες DJs με μεγάλη εμπειρία και συνεργαζόμαστε με ποικίλα μουσικά σχήματα για ζωντανή μουσική.
Μπορούμε επίσης να υποστηρίξουμε με τον απαραίτητο εξοπλισμό και ηχοληψία οποιοδήποτε μουσικό σχήμα επιλέξετε.
Γιατί να επιλέξω την KB Pro;
Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Κάθε εκδήλωση είναι για εμάς μοναδική και σημαντική όσο και για εσάς. Εγγύηση για την επιτυχία αποτελούν η εμπειρία, ο επαγγελματισμός, το προσωπικό μας και ο άρτιος εξοπλισμός που διαθέτουμε και φροντίζουμε για τη συνεχή ανανέωση του.

Τι να προσέξετε στην μουσική κάλυψη του γάμου σας

Αποφύγετε τον ερασιτεχνισμό. Ο DJ πρέπει να είναι έμπειρος και σοβαρός, δεν μπορεί να πίνει αλκοόλ ή να είναι ενδεδυμένος με τρόπο που δεν ταιριάζει στην εκδήλωση και τον χώρο που έχετε επιλέξει. Ο DJ είναι ο επαγγελματίας που θα φροντίσει να διασκεδάσει τους καλεσμένους σας και να κάνει τη βραδιά αξέχαστη.
Το ρεπερτόριο της μουσικής πρέπει να είναι ευρύ βασισμένο στο ύφος που θέλετε να έχετε και τις επιλογές σας αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καλεσμένων.
Η ισορροπία στην μουσική πρέπει να αντικατοπτρίζει τις αναλογίες των group των καλεσμένων (συνήθως κατά ηλικία).


Οι παραγγελίες είναι απρόβλεπτες και σίγουρα ο DJ θα πρέπει να αξιολογήσει σωστά τι θα παίξει και πότε. Παρόλα αυτά η επιλεγμένη δισκοθήκη του πρέπει να παρέχει εναλλακτικές επιλογές που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους.
Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός πρέπει να είναι επαγγελματικός και καλύτερης ποιότητας από αυτόν μίας τυπικής εκδήλωσης. Πρέπει να υπάρχει πάντα εφεδρικός εξοπλισμός και οι ανάλογοι άνθρωποι που θα υποστηρίξουν σωστά κάθε υπηρεσία που έχετε επιλέξει.
Ο καθένας κάνει πολλά parties στην ζωή του αλλά ο γάμος είναι κάτι ασύγκριτο και μοναδικό.
Ο ήχος πρέπει να είναι σωστά κατανεμημένος ανάλογος με τον αριθμό των καλεσμένων και το μέγεθος του χώρου λαμβάνοντας υπόψη αν είναι ανοικτός ή κλειστός.
Αν θέλετε εγγυημένη επιτυχία για τον γάμο σας εμπιστευτείτε την KB Pro!

Ο Γάμος σας! Η προσωποποίηση της ευτυχίας, της χαράς, του ονείρου! Οι προσδοκίες Αποκτούν χρώμα, λάμψη και μελωδία! Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας έφτασε και η μουσική σε συνδυασμό πάντα με τον κατάλληλο φωτισμό αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γαμήλιας δεξίωσής σας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η δεξίωση δεν είναι κάτι που μπορεί να επαναληφθεί στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος να προγραμματίζουν τα πάντα στην εντέλεια, και την μουσική και τα ηχητικά συστήματα να τα αφήνουν στην επιλογή του υπεύθυνου του καταστήματος που αναλαμβάνει το φαγητό και το service της δεξίωσης. Μπορείτε να φανταστείτε την εταιρία μας να αναλάμβανε το φαγητό της δεξίωση σας; Η οικονομική κρίση έχει φέρει πολλά επακόλουθα ακόμα και σε αυτό το κομμάτι. Ο κάθε καταστηματάρχης προσπαθεί να δελεάσει τούς πελάτες του με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και με δωρεάν παροχή Μουσικής και Ηχητικής-Φωτιστικής κάλυψης (τα έχουμε όλα και δωρεάν). Επίσης κάνουν το λάθος να εμπιστεύονται ερασιτέχνες φίλους (DJ) που νομίζουν ότι θα καλύψουν με επιτυχία την δεξίωση τους, επειδή έτυχε να έχουν κάποια σχέση με την μουσική πχ να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, ή επειδή έχουν δει πολλά video στο Youtube!.


ΒΑΦΤΙΣΗ


Στη KB Pro αναλαμβάνουμε την ηχητική και μουσική κάλυψη της βάφτισης με την ίδια σοβαρότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και επιτυχία όπως με το γάμο σας.

Η βάφτιση όσον αφορά στη δομή του μουσικού προγράμματος αλλά και στη σύνθεση των καλεσμένων, συνδυάζει μια γαμήλια δεξίωση και ένα παιδικό πάρτι.
Το μουσικό μας υλικό και το πρόγραμμα στην περίσταση αυτή λοιπόν, συμπληρώνεται με όλα τα αγαπημένα παιδικά τραγούδια, χωρίς όμως να αφήνουμε εκτός τη διασκέδαση των υπόλοιπων καλεσμένων σας.

Στις περιπτώσεις όπου τη διασκέδαση των παιδιών θα αναλάβει παιδαγωγός ή Κλόουν, συνεργαζόμαστε μαζί τους σε θέματα εξοπλισμού όπως παροχή ασυρμάτων μικροφώνων και ειδικών εφέ με μηχανές φυσαλίδων ή καπνού.
Καθώς και στο κομμάτι της μουσικής, καθώς διαθέτουμε στην δισκοθήκη μας μουσικά θέματα και τραγούδια για όλα τα μουσικο-κινητικά παιχνίδια των παιδαγωγών!
Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε κλείσει κάποιον παιδαγωγό, ανιματέρ για την εκδήλωση σας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω των επιλεγμένων συνεργατών μας, κλείνοντας για εσάς ένα οικονομικό πακέτο προσφοράς με DJ, ηχητικό εξοπλισμό και ανιματέρ σε μια Τιμή!! 

Sound System
Brands
LED Lighting
Brands
© Sunspot Web Design 2016 ®